Voksenbegynder 2023

Voksne over 18 år

Velkommen til begynderkurserne i tur/kap kajak i Nybro-Furå Kano og Kajakklub!

Vi glæder os til at få dig igennem vores kurser så du ligesom os kan få glæden ved at padle i naturen. Om du gør det langsomt eller hurtigt er lige meget. Hos os kan du nemlig dyrke motionskajak- og kano og du kan også dyrke kajak-sport hvor du padler hurtigst muligt.

Vores kurser giver dig færdigheder til at færdes sikkert i en tur-kap kajak i roligt farvand. Når du er igennem kurset får du en IPP2 Licens til Tur-kap kajak.

Optagelseskrav:

For at du får et godt kursus er det vigtigt at du lever op til følgende:

  • er i nogenlunde god fysisk form
  • ikke er bange for vand - kajak er en vandsport
  • kan svømme 600 meter i kanalen - det svarer til 24 baner i svømmehallen, men du kan gøre det i dit eget tempo OG du SKAL svømme i kanalen.

Forårshold 2023:

I 2023 underviser vi kun på et hold i klubben. I kurset indgår en introduktionsaften, svømmeprøve og træningsaftener to gange om ugen i kursusperioden. Hele ideen er at du langsomt tilegner dig færdigheder, som du så finpudser indtil kursusslut. Når du er færdig har du padlet mellem 40 og 60 km ialt.

Vi udbyder 12 pladser. Det kan godt ske at der bliver udbudt et weekendkursus til august. Disse pladser bliver muligvis slået op medio juni.

Hvornår?

Du kan se datoerne til højre på siden. Klik på "Vis Detaljer"  så folder datoerne sig ud. 

Hvad koster det?

Selve kurset koster 1500,- som vi opkræver når du bliver tilmeldt.  Du kan betale med betalingskort.

Hertil skal du lægge kontingent til klubben på 1700,- pr. år plus eventuel nøgle til 350,- og indmeldelsesgebyr på kr. 100,-. Dette opkræves senere. Kontingent prisen er tilpasset dit start tidspunkt. Dvs. dem som starter senere betaler mindre i kontingent. Det synes vi er fair.

For god ordens skyld skal vi lige præcisere at medlemsskab er en forudsætning for deltagelse i kurset. Du kan altså ikke tage kurset uden at betale kontingent.

Efter din tilmelding vil du blive inviteret til en Introduktions aften hvor du ser klubben og vi danner os et indtryk af dig. Hvis du efter denne aften finder ud af at du ikke vil tage kurset eller du finder ud af at du lige mangler at komme i form til at tage kurset, får du dine penge tilbage.

Hvad nu hvis der er en dag jeg ikke kan deltage?

Hvis det kun er en enkelt gang eller to, går det nok. Men hvis du allerede nu ved at du vil have fravær mere end to af gangene og du f.eks heller ikke kan tage med på langtur eller svømme prøve, bør du overveje om du skal tilmelde dig da du så vil få sværere ved at gennemføre kurset og blive frigivet.

Hvad nu hvis der er optaget - kan jeg så komme på venteliste?

Nej, du kan desværre ikke komme på venteliste, men hvis der er ledige pladser, f.eks. på grund af nogen melder fra bliver disse frigivet løbende så check ind på siden jævnligt.

Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål så skriv til os via kontaktformularen eller på kontor@nfkk.dk.