Turkano

Kanoen er fantastisk. Og ind imellem får selv de garvede kajakmotionister lyst til at ro en tur. En turkano giver dig en unik mulighed for dejlige oplevelser, uanset alder eller fysisk formåen. Du kender formentlig turkanoen fra udlejningsstederne ved Mølleåen. Kanoen kan imidlertid bruges til meget mere end søndagsudflugter. Private turkanoer er ofte udstyret med madrasser, hynder og oversejl, der gør det muligt at overnatte i kanoen på de tilladte pladser - der er dømt ren afslapning og hygge.

Det er forholdsvis let at manøvrere en turkano. Der er gode muligheder for at tage familien med på tur og nyde naturen og søens stille bølger.
 
Klubben råder over et antal kanoer, der kan benyttes af klubbens medlemmer. Ved udlån kontaktes Tine Friis - Email: olgaorbit@hotmail.com -. Ved udlån skal der som minimum være et medlem af klubben, som deltager. Ved lån af klubbens turkanoer skal klubbens sikkerhedsregler overholdes.

I løbet af året arrangerer klubben forskellige ture for kanofolket. Turene annonceres på hjemmesiden eller ved opslag i klubben.