Velkommen som medlem i Nybro- Furå Kano og Kajakklub

Tak fordi du valgte Kano og Kajak som din idræt.

 

Kano og Kajak er en livsstil og en sund hobby, som vil udvikle din motoriske og tekniske færdigheder og sammen med andre vil du med tiden opleve, at Kano og Kajak er mere end blot en idræt. Vi håber, du bliver glad for at træne sammen med os!

 

Som nyt medlem har man altid en række spørgsmål i starten – det er helt naturligt. Herunder har vi forsøgt at besvare de mest almindelige. Skulle du have yderligere spørgsmål, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til en af dine NFKK trænere.

Mail: nfkkungdom@gmail.com

Følg os på Facebook: NFKK Ungdom

 

Hvornår skal jeg betale – og hvad koster det? Betaling falder altid i måneden efter start, afhængigt af, hvornår man er startet. Man betaler for et kalender år ad gangen. Medlemmer yngre end 24 år betaler kr. 500,- pr. år.

Hvordan melder jeg mig ind? Du skal taste dig ind i vores medlemssystem på Internettet. Klik her for at taste dig ind

 

Hvornår er der træning? Vi er på vandet hver mandag og torsdag mellem kl. 17:00 – 18:20. Ro sæsonen er mellem 1. maj og 30. september. Vi anbefaler at man står omklædt på broen senest kl. 16:50, så vi kan komme på vandet så hurtigt som muligt.

 

Kan jeg bare komme ned og ro? Kano og Kajak er en sport for alle. I NFKK er vi meget opmærksomme på at alle for noget ud af træningen og at sikkerheden er i orden når vi ror. Vi tager meget gerne imod nye medlemmer hver den første mandag i måneden. Så har vi nemlig mulighed for at kunne give den bedste start på Kano og Kajak liv.

Da vi opholder os på vandet, er det et krav at nye medlemmer kan svømme 200 m og ikke er bange for vand.

NFKK sørger for at der er udstyr til rådighed, så det eneste du skal medbringe er tøj der tåler at blive vådt, tørt tøj og en voksen der kan sidde i solen på broen eller i klubben og vente og hjælpe hvis du skulle være så uheldig at falde i vandet. Nybegyndere skal altid have en voksen i klubben de første par gange.

 

Er der stævner og arrangementer? NFKK er en klub for elite og bredde-idræt, derfor vil der igennem hele sæsonen blive arrangeret forskellige arrangementer. Fx Kano overnatning, Pandekage spisning, Fælles spisning osvsom vil blevet slået op på opslagstavlen ved indgangen i klubben. NFKK tilmelder sig også til forskellige stævner som vi sammen tager ud til. Det kan man tilmelde sig til hvis man er gammel nok og har lyst. Dette aftales med ens træner.

 

Der er mange forskellige stævner i Danmark. Dem kan du læse mere om http://kano-kajak.org/kalender-3/

 

Vel mødt.

NFKK Ungdom

www.nfkk.dk