DKF hædrer Nybro medlemmer

27. oktober 2019 21:03 , af Kristian Nielsen

Det var en på alle måder dejlig dag idag ved standerstrygningen.  Ja, man fristes ligefrem til at nynne "sikken dejlig dag vi har idag".. hvis ik' lige det var en slagsang for en fodboldklub på vestegnen. 

Vejret var med os - i hvert fald i begyndelsen - Henrik, Lotte og Steen havde været i køkkenet og grillet de lækreste flæskestegssandwiches til os og næsten 100 medlemmer var mødt op for at hygge sig og se standeren blive strøget. Vi havde også besøg af alle ungerne fra TCH, der havde K4 samling hos os midt i al hurlumhejet.

Jytte hædrede alle vores DM vindere - vi fik 56 medaljer ved DM i sprint - og havde gaver med til vinderne ved Olympic Hope og Nordiske Mesterskaber. 

Vi havde fået fint besøg af Lau Larsen, bestyrelsesmedlem og æresmedlem i Dansk Kano og Kajakforbund, der uddelte den ærefulde pokal, Kongshvilepokalen til vores alle sammens Jytte Duun. I sin tale fremhævede Lau Jyttes store engagement i sporten som hun har tjent i en menneskealder. Det er efter undertegnedes mening svært at finde en mere værdig modtager af denne pris. Til lykke til Jytte!

Efter indstilling fra Thomas Gjerulfsen, Lyngby Kanoklub, uddelte DKF's repræsentant DKFs Æresdiplom i Bronze til Sofie Aastrand Jørgensen og Carsten Anker Scales for deres store arbejde for kap-kano sporten i Danmark.

Vi er ydmyge og glade for at have så dygtige medlemmer, der brænder for vores sport og klub!

TAK!