Kroatienstur 2022

Foreløbigt program:

  • Ankomst enten den 1. oktober 2022 (tur 1) ca. kl. 12.00 eller den 7. oktober (ca. kl. 12.00) til Split i Kroatien. 
    • NB! Du skal selv stå - og betale - for transporten til og fra Split.
  • Indkøb: der handles ind umiddelbart efter ankomst og der købes ind til morgenmad alle dage plus frokost.  Der ligger en Lidl tæt på mødestedet. Du skal selv betale for din forplejning på turen.
  • Kajakker: Den lokale samarbejdspartner er på stedet med kajakker, som pakkes og efter pakning padles ud til basen, som ligger på en af øerne udfor Split. Du skal selv betale for kajaklejen.
  • Overnatning: Der overnattes på pensionat. Du skal også selv betale for overnatningen.
  • Dagsprogram: 1.oktober til 5. oktober (Tur 1) og 7. oktober til 11. oktober; der spises morgenmad inden afgang fra basen og frokosten spises på landgangssteder undervejs i området. Aftensmad spises enten på eller ved basen eller på en restaurant på en af øerne der passeres undervejs. 
  • Sidste dag: Den sidste dag på begge ture padles mod Split, hvor der overnattes lokalt på en campingplads i campingvogne.
  • Afgang: enten den 6. oktober eller den 12. oktober efter kl. 16.00. 

NB! Det vil være muligt at ankomme før og tage hjem senere. Det bestemmer i selv.

Turen arrangeres i samarbejde med "Opdag verden" og turleder er Kjeld Pedersen, Køge Kano og Kajakklub, der har meget stor erfaring med området og som har været turleder på lignende ture flere gange. Kjeld har IPP4 i Havkajak og Instruktør 2 i Havkajak. 

Pris: Du skal betale 1500,- til klubben. Beløbet går ubeskåret til at betale for "Opdag verden"- turledelse og arrangement. Beløbet skal betales ved tilmelding. 

Derudover skal du påregne udgifter til flybillet, kajakleje, fortæring og eventuelt hotel i Split hvis du vil være der flere dage. Ialt vil du nok ramme 7500,- inkl. de 1500,- til klubben. Alle øvrige beløb afregnes direkte med leverandøren.

Tip: Kjeld fortalte mig at selvom Kroatien er kommet godt med på teknik og it, er det stadig mange steder hvor man ikke tager kredit eller betalingkort. Hav derfor rigeligt med kontanter i lokal valuta med.

Læs mere om turen ved at klikke på pdf-filen til højre. Bemærk at tider IKKE passer - vi har vores egne to ture.

Informationsside til Kroatienstur 2022

Her kan du finde mere information omkring de to ture til Kroatien som klubben har arrangeret til efteråret 2022.
Som nævnt på informationsmødet, er det en forudsætning for at deltage, at man kan lave en makkerredning i havkajak plus at man ved hvordan man manorerer en havkajak. Der er arrangeret endnu en opfølgningsdag den 3. september, hvor i kan få de grundlæggende kundskaber og så får man IPP2 efter hjemkomst fra Kroatien.
Kurset finder sted i Frederikssund hos Kjeld.