Succes ved Olympic Hopes i Tjekkiet

18. september 2017 11:54 , af Kristian Nielsen

De af os der har daglig gang i klubben ved jo godt at vi har nogle seje kap-kano drenge der gir den gas hver eneste dag - næsten året rundt. To af dem ror så stærkt at de forleden blev udtaget til "Olympic Hopes" stævnet i Racice, Tjekkiet.

Willam Anker Scales og Kristoffer Ravn Neve tog sammen med deres kano-træner, Sofie Aastrand Jørgensen afsted sidste onsdag og deltog i stævnet fra torsdag til søndag. Resultaterne af de enkelte heats, semi-finaler og finaler, har Sofie beskrevet både på vores egen Facebook side og på Dansk Kano og Kajakforbunds side og kort fortalt er det gået langt, langt over forventning. Olympic Hope er et stævne hvor talentfulde roer kan "måle" sig med de allerbedste i verden og både William og Kristoffer nåede semi-finaler og finaler i kamp med de 2002 bedste roere i verden.  Jeg kan næsten ikke få armene ned af begejstring for det er bare så fantastisk og lover rigtigt,rigtigt godt for fremtiden for både William og Kristoffer.

DKF's talentchef Finn Pape skriver på Facebook:

"Dansk Kano og Kajak Forbund havde 20 talenter med til Tjekkiet, og for første gang var der to unge kanoroere blandt ”de olympiske håb”. Og både Kristoffer Ravn Neve og William Anker Scales fra Nybro-Furå Kano og Kajakklub viste vejen for en ny æra for dansk kapkano med tre finalepladser i både enerkano og toerkano og med en sjette-, syvende- og niendeplads som facit.
- De to unge kanoroere er med i et udviklingsforløb og blev udtaget efter gode præstationer ved DM og Bagsværd Regatta. Ved Olympic Hopes ville vi gerne prøve deres niveau af i international konkurrence mod de bedste kanoroere fra 33 lande, og præstationerne på det her nivau kan vi kun være meget tilfredse med, siger Finn Pape."

Jamen, er det ikke fantastisk! 

Så kære William og Kristoffer - tak for nogle gode oplevelser i weekenden, tak for at i træner så hårdt, tak til jeres trænerteam og ikke mindst - tak for at i stiller op for vores klub!

Jeg håber vi må få lov til at fejre jer ved en lejlighed snart!

Kristian