DIF/DGI støtter klubben med en ny motorbåd

16. maj 2019 10:18 , af Kristian Nielsen

For nylig ansøgte vi DIF/DGI's foreningspulje om midler til at indkøbe en ny motorbåd idet vores gamle er udtjent og trænger til udskiftning. I går kunne vi så konstatere, at det stod et større beløb på vores bankkonto, som vi ikke lige kunne genkende og da vi undersøgte det nærmere, viste det sig, at være det beløb vi havde søgt om.

Samtidig lå der en venlig mail fra DIF hvori de lykønskede os med anvisninger om hvorledes bevillingen skal forvaltes. Alt i alt en rigtig god aften!

Puljen vi har søgt udgøres af de midler,som indkommer via Danske Spil og som tidligere blev uddelt via lokale spillevirksomheder. Efter en del kritik af dette system overgik man til det nye system i 2018 og man må sige, at det er en bedre måde at sikre midlerne går til lokale idrætsklubber. Vi kan ikke være mere tilfredse og sender en stor tak til Danmarks Idrætsforbund og Danske Gymnastik og Idrætsforeninger, som administrerer og tildeler puljen.

Nu skal vi så lige have købt båden hjem og hentet den op fra Ungarn. Det er for tidligt at sige hvornår den kan leveres, men et godt bud vil være en gang omkring 1. juli.